Ett steg nærmere Rosenborg

Sist oppdatert: 14. nov 2019 Skrevet av: Adminrbk-kvinner.no

 

Et sportslig samspill mellom Trondheims-Ørn og Rosenborg BK er ett steg nærmere realitet etter mandagens styremøte i RBK. Styreleder Ragnar Slettestøl i Ørn har stor tro på at laget hans spiller i hvitt og svart neste sesong.

Beslutningen om samarbeid ble styrebehandlet i Rosenborg på mandag. Til Adresseavisen uttaler styreleder Ivar Koteng i RBK at det ikke ble gjort et endelig vedtak nå, noe som med stor sannsynlighet vil skje på siste styremøte før jul. Koteng forventer også at årsmøtet i RBK sier ja til samarbeidet.

Hvordan realisere visjonen
– De kommende ukene skal vi meisle ut en detaljert plan og strategi for hvordan visjonen ”En ledende klubb på jentesiden i Norge og Europa” kan realiseres. Hvilke konkrete tiltak vi må iverksette for å etterleve visjonen og hvilke områder RBK og Ørn skal samarbeide om, sier Slettestøl.

Før neste styremøte i RBK skal klubbene jobbe videre med detaljene i samarbeidet, hvor ambisjonsnivået og den praktiske gjennomføringen av et kvinnelag i Rosenborg skal vurderes samt hvilke mål som bør settes for de kommende årene.

Les hva Adresseavisen skriver om status i prosessen her:

https://www.adressa.no/100Sport/fotball/Orn-blir-trolig-RBK-allerede-neste-ar-282697b.html

Allerede økende interesse
 – Alt ligger til rette for at vi skal lykkes sammen med Rosenborg. Merkevaren RBK er veldig sterk, noe vi vil merke både på sponsorsiden og i forhold til generell oppmerksomhet og spillerlogistikk. Vi merker allerede en økende interesse, sier Slettestøl.

Mye godt arbeid gjenstår før det kan besluttes hvordan samarbeidsmodellen skal løses. En ønsket løsning i begge klubber er at Ørn og Rosenborg vil operere atskillig tettere enn å bare dele samme navn.

Bringer solid medgift
– Vi er ikke redde for å bli husmenn, eller rettere sagt huskvinner i Rosenborg. Vi bringer med oss en solid medgift gjennom anleggene våre og et meget sterkt sportslig apparat med trenere og verktøy, pluss tett samarbeid med skoler og universitet, NFF Trøndelag og Olympiatoppen, sier Slettestøl.