Er du Røas Utviklingssjef?

Sist oppdatert: 07. jun 2019 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Røa Fotball Elite og Røa Allianseidrettslag søker Utviklingssjef

Røa ønsker å styrke satsingen på jentefotballen i vår region og skape et kraftsenter for kvinnefotballen på Oslo Vest. Derfor søker vi nå etter en Utviklingssjef i 100% stilling med arbeidssted på Røa i Oslo.

Røa Fotball Elite har spilt i Toppserien siden 2001 og har vunnet fem seriemesterskap og fem Norgesmesterskap. Vi er det tredje mestvinnende laget i Norge. I 2009 spilte vi kvartfinale i Champions League.

Røa IL Fotball har en av Oslos største fotballavdelinger med ca 75 lag og ca. 1200 spillere jevnt fordelt mellom jenter og gutter.

Røa Fotball Elite ønsker å stimulere utvikling av lokale talenter i vår region, og være ledende på spillerutvikling for jenter på Oslo vest og Bærum øst. Vi har etablert flere spennende utviklingsprosjekter internt og sammen med naboklubber de siste årene.

Nå skal vi ta nye steg, og søker derfor en Utviklingssjef. Du er en målrettet person med et brennende engasjement for spiller og trenerutvikling. Hvis du også er god med mennesker, har solid trenererfaring og UEFA B-lisens – da bør du lese videre.

Utviklingsansvar Utviklingssjef vil ha ansvar for å utarbeide og gjennomføre utviklingsstrategier innad i Røa Fotball Elite og Røa IL, samt styrke Røa sitt allerede gode samarbeid med naboklubber. I tillegg vil man være ansvarlig for et tett og godt samarbeid med NFF Oslo og se på hvordan vi kan videreutvikle arbeidet sammen for å styrke jentefotballen i hele regionen.

Du vil jobbe tett med trenerteam og Toppfotballutvikler i Røa Fotball Elite, og med sportslig ansvarlig og trenerteam i Røa IL Fotball.

Dine arbeidsoppgaver

· Legge til rette for utvikling av lokale toppspillere i Røa Fotball Elite og Røa IL

· Drifte og utvikle vårt naboklubbsamarbeid

· Ansvarlig for våre Talentskoler

· Ansvar for trenerutvikling i Røa Fotball Elite og Røa IL

· Kontakt mot forbund, krets og Toppfotball kvinner mht utviklingsarbeid

· Jobbe inn mot skoler i området

· Administrative oppgaver

Kvalifikasjoner

· Trenererfaring fra høyt regionalt/nasjonalt nivå

· Dokumenterbare resultater på spillerutvikling

· Trenerutdanning på minimum UEFA B-nivå

· Pedagogisk utdanning eller tilsvarende erfaring

· Bredt nettverk innenfor fotball, både lokalt og nasjonalt

Betingelser

Røa Fotball Elite tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette er en 100 % stilling på engasjement med mulighet for fast ansettelse. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet og kvelds- og helgearbeid. Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Skriftlig søknad med CV og referanser sendes innen 23. juni 2019 til:
Tom Inge Egedahl
Daglig leder
Røa Fotball Elite
E-post: dynamitegirls@roail.no

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med nestleder Siri Nordby på tlf 91325333