Endelig ny kamp

møter Arna Bjørnar i bergen søndag

Sist oppdatert: 06. aug 2022 Skrevet av: Adminavaldsnestoppfotball.no

 

Det er snart 8 uker siden sist kamp, mot Klepp i NM cup, men nå er det endelig kamp igjen. 15 serierunde i Toppserien og vi møter Arna Bjørnar i Bergen søndag kl. 15.00. Laget har hatt en tre ukers oppkjøring etter en uvanlig lang ferie fra felles treninger, og laget er i rute. Det rapporteres om usedvanlige gode treninger med en spilletropp som har sprudlet, og treninger med smil og latter. Gjennomførte tester etter ferien var meget positive i følge fysisk trener, Sigurd K. Aasmundstad.

Siri Ervik, vår nye keeper

Tre spillere har forsvunnet i sommer, Jovana Petrovic og Perpetual Agyemkum har reist hjem etter at kontrakter ble terminert, mens Karina Sævik er solgt til Vålerenga. Inn har som kjent Siri Ervik kommet og blir ny første keeper. Maya Ladhani (19) fra Canada kommer til oss fra danske Nævsted, mens Gi Santis (25) er vår 14. Brasilianer og kommer fra Besiktas i Tyrkia. Vi ser ikke bort fra at samtlige går inn i startelleveren mot Arna Bjørnar.

Kristina Svandal, Emma Rolston og Kristine Nybru er alle ute med skader og ikke i troppen søndag. Svandal, som har mistet hele vårsesongen, er nå endelig i forsiktig trening. Dermed er det håp om at Haugesundsjenta kan komme på banen i høst.

Våre motstandere har avgitt to spillere i sommer, Ingrid Andreassen (Amazon Grimstad), Madeleine Veivåg (på utlån til Åsane). Laget har allerede startet høstsesongen, mot Brann onsdag, og tapte 6-0. det kan være både en fordel og ulempe for oss. Hjemmelaget har en kamp i bena denne uken, men samtidig komt i gang med kamp, og er nok i tillegg særlig revansjelysten etter stortapet mot by kollega Brann. Vårens kamp på Avaldsnes endte med seier 3-0 til Arna Bjørnar, i en litt merkelig kamp som vi styrte mye av spillet i 2/3 av kampen. Men uten å score mål.

Søndag satser vi på at det blir en jevn og spennende kamp, vi er spent på hvordan laget fremstår med nye spillere, og ny formasjon etter at Karina Sævik har forlatt oss. Kampstart på Arna Idrettspark søndag kl. 15.00.

Og som vanlig kan du se kampen via H-Avis og Direktesport.