Endelig klart for nytt derby!

Søndag kl. 16.00 smeller det på Intillity Arena

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån

Sist oppdatert: 30. okt 2020 Skrevet av: Audun Reinsberglsk-kvinner.no

 

Før Kampen av Espen Morfjord


Landslagspausen er over og vi kan med stor glede gratulere Ida Norstrøm, Emilie Haavi og resten av det norske landslaget med EM-sluttspill i 2022. Det ble klart etter at Norge slo Wales 1-0 på bortebane på tirsdag.

Til helgen er det igjen full rulle i Toppserien og på søndag tar Birdsa turen til Oslo øst og Intillity Arena. Der møter vi VIF til nytt derby og toppoppgjør! På hver sin banehalvdel står kapteinene Emilie Haavi og Sherida Spitse. Begge er viktige spillere for sine lag og har vært to av Toppseriens beste spillere denne sesongen.

Før runden ligger LSK Kvinner på fjerdeplass med 28 poeng mens VIF leder Toppserien og har 32 poeng. 1-3-tapet hjemme i LSK-hallen tidligere i sesongen var LSK Kvinners første tap mot VIF i Toppserien.

Sara Kanutte Fornes sin 1-1-scoring i siste sekund på Intillity Arena forrige serierunde var en veldig viktig scoring for RBK. Det var også en scoring som gjør at LSK Kvinner fortsatt har mulighet til å ta seriegull til tross for 1-3-tapet hjemme mot Avaldsnes sist serierunde. I den kampen leverte Birdsa årsbeste i førsteomgangen, men dessverre så holdt det ikke helt inn.

Skru TVen på NRK1 søndag klokka 16.00, så får du se et gulljagende LSK kvinner som også garantert er sugne på å revansjere hjemmetapet mot VIF.

 

VI-OSS-SAMMEN


Les hva Toppserien skriver om runden her

Se kampen direkte på nett hos NRK her

Les rundens duell mellom Haavi og Spitse her

Les om hjemmemøtet med VIF her