– En skikkelig opptur

Kolbotn-LSK 2-2

Foto: Marius K. Eriksen

Sist oppdatert: 13. nov 2019 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Kolbotn åpnet friskt og skapte kampens første store farlighet da Isabell Herlovsen kom alene med keeper, men forsøket ble satt utenfor LSK-målet. Deretter tok LSK mer og mer over og etter 24 minutter gikk de opp i ledelsen ved Synne Skinnes Hansen. Kolbotn klarte aldri helt å etablere eget spill, men holdt godt nok unna og resultatet stod seg til pause. Nora Eide Lie oppsummerer 1. omgangen slik:

– Vi sliter litt med å holde ballen i laget i 1. omgang. Vi vinner ballen og får klarert, men klarer ikke å beholde ballen og det blir derfor litt slitsomt. Vi slipper ikke til så altfor store sjanser imot, så sjansestatistikken var ikke så ille. Vi er derfor motiverte og har troa på at vi kan snu det når vi går inn til pause. 

Etter hvilen kommer jentene ut som et helt nytt lag. Vi har gode avstander, løper og jobber for hverandre, og klarer å etablere oss høyere på banen. Sigrid Heien Hansen mener 2. omgangen er noe av det beste hun har sett fra Kolbotn.

– 2. omgangen er noe av det beste jeg har vært med å spille med Kolbotn. Det var en enorm vilje og duellstyrke og vi føler vi spiller LSK ut til tider. Og vi scorer to mål, så det var egentlig en skikkelig opptur etter den høsten vi har hatt. Jeg håper vi tar det med inn i de to siste kampene.

Med ett poeng i dagens kamp er vi nå sikret Toppseriespill i 2020! Nora håper laget kan slippe ned skuldrene og gå ut og kose seg og prestere godt i de siste kampene.

– Det er ikke gøy å gå rundt å tenke på at man kan ende opp i kvalik. Nå kan vi bare ha fokus på å prestere bra!

Se intervjuet med Nora og Sigrid her:

Høydepunkter fra kampen ser du her:

Kampfakta:

Kolbotn-LSK 2-2
0-1, Synne Skinnes Hansen, 24′
1-1, Eline Hegg, 66′
2-1, Isabell Herlovsen, 74′
2-2, Emilie Woldvik, 87′

Kolbotns lag:

Hilde Gunn Olsen, Sigrid Heien Hansen, Sara Hørte, Ingrid Rokke Elvebakken, Tone Bettina Pirisi, Nora Eide Lie, Tonje Pedersen, Kristin Holmen, Marit Bratberg Lund, Isabell Herlovsen, Eline Hegg.

Kolbotn J19 spiller om cupfinale

Nå er det et lite opphold i Toppserien, da neste helg er satt av til semifinaler i cupen. Men det vil likevel være mulig å se toppkamp på Sofiemyr! På torsdag møter vårt J19-lag Klepp i semifinale i NM. Vi håper så mange som mulig blir med og heier på våre juniorjenter!