En legende takkes av

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 21. mai 2021 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Ingrid Moe Wold annonserte denne uken at hun gir seg med fotball etter denne sesongen. Hun kan se tilbake på totalt 10 sesonger i LSK Kvinner, samt utenlandsopphold i både Spania og England for Madrid CFF og Everton.

 

Suksessen med LSK Kvinner

Ingrid Moe Wold kom til LSK Kvinner i forkant av i 2009-sesongen, den gang Team Strømmen, og hun har vært med på å bygge det som i dag er LSK Kvinner. Evighetsmaskinen fra Toten ble den første spilleren som nådde 100 seriekamper for LSK Kvinner i 2014. Etter at klubben i 2010 ble til LSK Kvinner, og helt frem til 2018, spilte Ingrid Moe Wold samtlige seriekamper for klubben, noe som resulterte i 195 seriekamper på rad. Backen troner også øverst på LSK Kvinners adelskalender med sine 218 seriekamper for klubben.

Det ble totalt 279 offisielle kamper for LSK Kvinner i alle turneringer. Totningen noterte seg for hele 42 mål hos LSK Kvinner. Ingrid Moe Wold kan se tilbake på en enorm samling av meritter med klubben. Backen vant seriegull i 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019. Det ble også cupgull i 2014, 2015, 2016, 2018 og 2019.

Hege Riise sier følgende:

-Moe er den som har lagt ned alt for laget, alltid. Hun har tatt diskusjonene med trenerteamet, gjort det samme med laget «sitt», med respekt og varme. Hun har krevd mye av seg selv, og oss rundt, på en god måte. Moe har en dedikasjon til å forbedre seg, gjøre ting litt bedre hele tiden.

 

Foto: RB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emilie Haavi legger ikke skjul på den tidligere lagvenninnes betydning for LSK Kvinner:

-Moe har vært en enestående representant for klubben i en årrekke, med sin profesjonelle holdning og inkluderende væremåte. Et forbilde for både store og små. Hun har en unik evne til å alltid se alle – og viser en omsorg for både spillere, frivillige, og alle andre i og rundt klubben. Personlig ønsker jeg også å takke for ekstremt mange fine opplevelser, både på og utenfor banen. Sammen har vi vunnet 11 titler i den gule drakta, og vært romvenninner på landslaget i en årrekke. Savnet vil bli stort, men minnene og vennskapet består. Gratulerer og vel blåst!

Ingrid Moe Wold har også hatt en stor karriere på a-landslaget til Norge. Siden hun debuterte i 2012 har hun spilt totalt 76 landskamper og scoret 3 mål med flagget på brystet.

Emilie Haavi og Ingrid Moe Wold har spilt mange lands- og klubbkamper sammen. Foto: MARIUS SIMENSEN / Bildbyrån

Tusen takk for dine enorme bidrag hos oss, Ingrid. En ekte klubblegende takkes av, lykke til videre i livet.