Emmaliina Ilona Tulkki

Velkommen til Røa!

Sist oppdatert: 26. aug 2022 Skrevet av: perivardynamitegirls.no

 

Emmaliina kommer til Røa fra den finske klubben Ilves i Tampere. Til tross for at hun kun er 22 år så har hun med seg verdifull erfaring med både seriemesterskap og cupgull fra både Finland og Sverige.
Emmaliina har vært på et utenlandsopphold tidligere.  Hun tilbrakte to sesonger i Linköping før hun reiste tilbake til Finland, og spilte for noen av de større klubbene der med HJK og KuPs. Deretter fikk hun dessverre en skade som satte henne ute av spill for en lang periode. Emmaliina har brukt det siste 1,5 året godt, og har bygget seg opp igjen for å nå sine høye ambisjoner som fotballspiller. Hun har representert Finland med flere aldersbestemte landskamper, og ble tilbake i 2017 kåret til `Athelete of the Year` i Tampere av avisen Tamperelainen.
Vi i Røa Dynamite Girls er svært fornøyde med å få Emmaliina til Røa- Vi er overbeviste om at hun vil styrke laget, med verdifull kvalitet og  erfaring.
Emmaliina – som får draktnummer 44 – er med i kamptroppen som reiser til Haugesund og møter Avaldsnes førstkommende søndag, og vi gleder oss mye til denne kampen – som er årets siste før sluttspillet.
Velkommen, Emmaliina!