Duket for toppkamp på Jæren

Ingrid Kvernvolden gleder seg til Klepp-kampen.

Sist oppdatert: 13. apr 2019 Skrevet av: Admindynamitegirls.no

 

Dynamite Girls tar denne turen til Jæren for en toppkamp mellom to ubeseirede lag i årets sesong. Ingrid Kvernvolden ser kampen fra sofaen, og hun gleder seg. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN. 

Kvernvolden, som i vinter meldte overgang fra LSK Kvinner til Røa, er for tiden i opptrening etter en lei korsbåndskade, som hun pådro seg (ja, du gjettet riktig) mot Røa i fjor høst.

Stream til lørdagens kamp (klikk her)

Konkurranseinstinktet er det likevel ingenting i veien med, og den entusiastiske kantspilleren gleder seg på sine lagvenninners vegne.

– Kampen i helga blir veldig spennende. Det er to gode lag som møtes, så dette blir kult. Vi er i god form om dagen, og jeg vet vi tar med oss tre poeng hvis vi bare spiller vårt spill og holder roen, utdyper Røas nummer åtte, som selv gleder seg til å kjenne kunstgress under fotballskoene og ball i beina. Kvernvolden rapporterer om god progresjon og topp motivasjon.

– Det går veldig bra med opptreningen. Jeg er igang med løping og tung styrke, og alt går så bra som det kan gå. Jeg er supermotivert og klar for å starte med balltrening snart. Jeg er naturligvis ikke med mot Klepp, men jeg skal følge jentene fra sofaen hjemme via stream og klubbens egen kommentering i kamptråd på Facebook. Heia Røa!

Les også: Justine Vanhaevermaets Røa-opphold til nå.

Les også: retur til Jæren for Maria Hiim. Her forteller hun om sitt comeback etter skade i år.