Direktesport sender alle kampene i 1. divisjon

STORSEIER: Røa fortsetter å imponere i 1. divisjon. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.

Amedia har kjøpt rettighetene til 1. divisjon for 2021 og 2022.

Sist oppdatert: 27. mai 2021 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Når Toppserien og 1. divisjon sparkes i gang denne helgen, er alle kamper tilgjengelige i Amedias visningsplattform direktesport.no. Nytt av året er det at også 1. divisjon vises i tillegg til Toppserien. Dermed er all toppfotball for kvinner i Norge tilgjengelige for de som abonnerer på en av Amedias aviser.

– Vi er utrolig glade for å endelig kunne offentliggjøre at vi gjennom denne avtalen nå kan glede oss til å se samtlige kamper i 1. divisjon på Direktesport.  Amedia har i samarbeid med fotballen bygget opp en solid visningsplattform for Toppserien, noe som har betydd svært mye for produktet. At vi nå også får dette på plass for 1. divisjon vil føre til et enormt løft for ligaen. Samspillet mellom lokalavisene og klubbene er allerede godt, men vil styrkes ytterligere gjennom engasjementet som visningsretten gir. Det tror vi vil gi ligaen en ekstra dimensjon, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Les også: NTB utvider dekningen og dekker samtlige kamper også i 1. divisjon

– Siden vi begynte å vise Toppserien i 2018 har det vært en formidabel vekst i antall seere. Vi er derfor veldig glad for at vi nå kan vise de to øverste nivåene. Det betyr også at enda flere av Amedias lokalaviser kan få vise sine lokale lag noe som betyr økt oppmerksomhet og flere forbilder, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

Les også: Overganger i Toppserien og 1. divisjon før 2021-sesongen

For ytterligere informasjon eller spørsmål:
Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner: 988 72 835 / hege@kvinnefotball.no

Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia: 971 92 804 / helge.birkelund@amedia.no