Det ville seg ikke i dag

Kolbotn - Klepp 3-0

Ikke det resultatet vi ønsket... Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Sist oppdatert: 17. jul 2021 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Kolbotn var hakke kvassere

Kampen startet rolig fra begge lag, men litt mer trøkk fra Klepp. Utover i første omgang tar hjemmelaget mer over spillet i kampen. Første del av kampen bar preg av lite sjanser og en del slurv fra både Kolbotn og Klepp. I løpet av åtte minutter skulle alt snu. Kolbotn scorer først på en kontring etter at Klepp i forkant skulle hatt et soleklart frispark på motstanders banehalvdel. Deres neste mål kommer på corner hvor Klepp sin markering glipper og Sara Hørte får gå alene på første stople og heade i mål. Klepp kvikner til på overtiden av førsteomgang. Først treffer Marie-Yasmine d’Anjou Alidou stolpen. Deretter får Klepp en ny sjanse hvor Susanne Vistnes drar til fra 25 meter og ballen treffer bakre stolpe og ut ! Det ble stang ut i førsteomgang.

Det var kjedelig å se at Kathrine Larsen og Kristina Maksuti måtte forlate banen grunnet skader i dag. Vi håper på rask bedring til begge! Når slike ting skjer er det godt at vi har andrekeeper Amalie Kolnes og de andre innbytterne, klare til å komme innpå. Amalie fikk sin andre kamp i Toppserien i dag!

Klepp starter andre omgang godt, men hjemmelaget tar etter hvert over initiativet i kampen igjen. Det var lite som skjedde i andre omgang. Kolbotn scorer 3-0 i 65. minuttet, som også blir sluttresultatet. Det ble vanskelig å komme tilbake igjen med tre mål imot.

Det har vært en tung vårsesong for Klepp. Vi startet med to seirer, men har ikke fått det helt til å stemme de resterende kampene. Laget har møtt motgang på motgang både i form av kampresultater, men også en del skader. Selv om det er en tung måte å lære på, så tar vi med oss læring fra vårsesongens kamper og skal jobbe hardt for å komme tilbake sterkere til høsten! Forhåpentligvis vil flere av de skadede spillerne være klare slik at troppen blir større og kampen om plassene tøffere.

Nå blir det en etterlengtet sommerferie for spillerne hvor de skal nullstille til høst-sesongen!

Amalie Kolnes fikk sin andre Toppserie-kamp i dag! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Noen ord fra trener Nick etter kampen

– Det er mye frustrasjon og skuffelse fra kampen i dag. Vi er nødt til å se på oss selv først og vi skapte ikke nok øyeblikk til å skade dem, utfordre keeperen eller holde ballen på deres banehalvdel – slik som de andre kampene. 

– Mål nummer to og tre er veldig dårlig fra vår side. Fri heading fra corner og for passive i spillet som til slutt ender opp i Fridlunds crosser/skudd som blir mål. Første målet er tåpelig og forteller mye om kampen. Det er et soleklart frispark til Emma og at det ikke gis er skuffende. Vi kunne absolutt gjøre mer mellom den hendelsen og målet, som å lage frispark. Det er en av mange avgjørelser som går mot oss i dag. 

– «When it rains it pours» – Vi får to nye skader ved Kathrine og Kristina, vi treffer stanga to ganger… Det er typisk i denne situasjonen som vi er i at flere ting ikke går vår vei. Når det er sagt så ser vi på oss selv først og fremst! Vi har en periode nå med sommerferie hvor vi kan hente oss inn. Vi ser frem til å få tilbake viktige spillere fra skader og fødselspermisjon (Sofie, Nikola, Anette, Erin, Ida og Hege), som vil hjelpe oss mye og bidra til en sterkere høstsesong!

Beste hilsen, Nick

Nick og resten av laget skal komme sterkere tilbake til høsten! Foto: Alexander Larsen / Norske Fotballkvinner

Kampfakta

Kolbotn – Klepp 3-0 (2-0)
Mål: 1-0 Eline Hegg (28), 2-0 Sara Lindbak Hørte (36), 3-0 Johanne Fridlund (65)

Dommer: Emilie Rodahl Torkelsen, Bækkelagets SK
Gult kort: Sara Hørte (63), Ingrid Kvernvolden (85)
Tilskuere: 105

Kleppslag:

Kathrine Larsen (Amalie Reed Kolnes fra 37.) – Mille Aune, Susanne Vistnes, Emma Braut Brunes, Helene Broch – Marie Hella Andresen, Ingrid Synnøve Nødland, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou – Ine Tveit (Julie Austdal fra 62.), Kristina Maksuti (Cecilie Mjelde fra 62.), Kaja Karlsen

Ikke benyttet: Tilja Ellingsen, Heidi Byberg og Miriam Byberg

Høydepunkter 

Neste kamp

NRK – kamp, hjemmebane og nytt rogalandsderby står for tur etter sommerferien!