Det blir likevel serieavslutning søndag

Vålerenga må klare seg uten tre av sine faste spillere når seriegullet i Toppserien skal avgjøres søndag. Foto: Marius Simensen, Bildbyrån.

Toppseriens siste serierunde spilles som oppsatt søndag klokken 13.00.

Sist oppdatert: 01. des 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

På grunn av påvist koronasmitte i det danske landslaget, ble Vålerengas tre danske landslagsspillere satt i karantene. Denne gjelder fortsatt søndag, og derfor har Norges Fotballforbund, Toppfotball Kvinner og klubbene i Toppserien diskutert hvordan det påvirker Toppseriens siste serierunde.

Nå er det klart at runden spilles som planlagt.

– Det er fryktelig synd for Vålerenga som har tre veldig gode spillere indisponible. I en vanskelig situasjon har vi hatt en god prosess hvor Vålerenga har vært svært løsningsorienterte og er enige i beslutningen som er tatt. Nå er vi veldig glade for å kunne se frem til historiens mest spennende sesongavslutning i Toppserien på søndag, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Les også: Cupfinalen spilles på Ullevaal stadion

– Vi har hatt en god dialog med klubbene, som har uttrykt at det kan bli vanskelig for klubbene og spillerne å utsette dette ytterligere, og for alle parter er det viktig å få fullført sesongen nå. Derfor er det besluttet at søndagens runde går som planlagt. Det er selvfølgelig synd for Vålerenga at de må klare seg uten tre av sine spillere, men jeg vil rose klubben for samarbeidsvillighet. Nå ser vi frem til en spennende serieavslutning på søndag, sier Nils Fisketjønn, leder av konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund.

Les også: Hvem blir årets trener i Toppserien?