– Denne kampen betyr veldig mye

Gjensyn med Fartbana for to Røa-spillere

Sist oppdatert: 19. sep 2019 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Det blir gjensyn med gamle trakter for Frida Dybvig Haugen og Ingrid Kvernvolden når nedrykkstruede Fart står på motsatt banehalvdel lørdag ettermidag.

– Det blir både rart og litt koselig å møte gamle lagvenninner. Vi har jo spilt mot de på Røa tidligere i år, men det blir noe helt annet å spille på Fartbana. Jeg gleder meg veldig til å se gamle kjente igjen, og håper at det blir en bra kamp, sier Frida Dybvig Haugen, som selv er Stange-jente og har spilt sine kamper på Fartbana før hun meldte overgang til Røa foran inneværende sesong.

Ingrid Kvernvolden synger fra samme sanghefte når hun forteller om sin tid i Fart før helgens Toppserie-kamp, en kamp der Røa må tåle å ha favorittstempelet på seg.

– Fart har betydd mye for min utvikling. Jeg utviklet meg mye i Fart, og det var veldig profesjonelt der. De hjalp meg med tilrettelegging og at jeg fikk mulighet til å trene med LSK Kvinner en periode før jeg meldte overgang permanent. Så jeg har bare gode ord å si om min tid i Fart.

– Både spillere, støtteapparat og ledelse var flinke og profesjonelle. Hedmark i hjertet for alltid, forteller Røas nummer 8, som nylig debuterte for Røa.

Frida Dybvig Haugen (t.v.), her med Linn-Mari Nilsen, gleder seg til gjensyn med Fartbana lørdag. Foto: RFE

Dynamite Girls reiser til Hamar stinne av selvtillit, men med en klar innstilling på at ingenting vil komme gratis på Fartbana lørdag. Nedrykksspøkelset har tatt turen innom Fart-traktene, og det begynner virkelig å spøke for Toppserie-spill i 2020. Skal vi tro Kvernvolden og Dybvig Haugen blir det derfor en tøff kamp som venter for Røa-jentene.

– Fart har hatt en tøff sesong i år med mye motgang, men jeg er sikker på at det kommer til å bli en tøff kamp uansett, forteller sistnevnte.

Og oppskriften på tre poeng har de to tidligere Fart-spillerne klar.

– Vi må prøve å ta med oss spillet, tempoet og roen i laget fra forrige kamp mot Arnar Bjørnar, der vi skaper veldig mye. Hvis vi klarer å fortsette slik vi presterte forrige kamp har vi troen på tre poeng. Vi gleder oss veldig. Denne kampen betyr veldig mye og vi har sett fram til den lenge, istemmer Kvernvolden og Dybvig Haugen.

BAMSEKLEM: Ingrid Kvernvolden klemmer Kirvil Odden Sundsfjord etter førstnevntes hjemmedebut. Foto: Marius Eriksen

Kampen spilles 15:00, og du kan se kampen live på direktesport.no. Vi følger kampen i egen kamptråd på Facebook.