De fleste trenerne er med videre

bærer preg av kontinuitet

Sigurd Kongsrud Aasmundstad er med videre

Sist oppdatert: 14. des 2021 Skrevet av: norvaldavaldsnestoppfotball.no

 

Det er ikke bare signaturen til hovedtrener John Arne Riise som er på plass foran oppstart av en ny sesong i januar. Også øvrige trenere og støtte funksjoner er på plass, og gledelig er det å registrere at vi har stor kontinuitet. Roger Skulstad Johannessen, som kom til klubben sist vinter, fortsetter som trener og toppspillerutvikler rundt vårt A-lag, og blir dermed Riises nærmeste assistent. Per Andreas Haftorsen fortsetter som keepertrener i teamet, noe vi er svært glade for. Per Andreas går løs på sin 3. sesong i trenerteamet vårt. Sigurd Kongsrud Aasmundstad er den som har lengst fartstid rundt vårt Toppserielag. Sigurd har vært fysisk trener og fysioterapeut siden 2016, og er med også neste år, og er en særdeles viktig person for våre spillere da han kjenner deres skade- og treningshistorikk over flere år.

Per Øyvind Mortveit fortsetter som toppspillerutvikler

I utviklingsavdelingen har Monica Eide Arnesen kontrakt et år til som utviklingsleder. Monica gjør en kjempejobb, har kontakt med stort sett alt som er i klubber (og unge lovende spillere) på Haugalandet, samt NFF Rogaland og NFF sentralt. Like viktig er Per Øyvind Mortveit som fortsetter som toppspillerutvikler i 50% stilling med ansvar for våre yngre spillere, og spillere som hospiterer, i utviklingsavdelingen. Han deltar også rundt vårt tiltak for regionens yngre spillere, Team Haugaland Kraft, samt kretslagstiltak som vi som toppklubb har ansvar for i samarbeid med NFF Rogaland.

Martin Sverdrupsen fortsetter som hovedtrener for utviklingslaget vårt i 2. divisjon. Han går inn i sin 3. sesong rundt laget. Det eneste som mangler nå er lagleder for utviklingslaget etter Hernan Henriques som har takket for seg etter å ha gjort en strålende jobb i flere sesonger.

I administrasjonen fortsetter Norvald Kaldheim som administrativ lagleder i tillegg til jobben som daglig leder. Åse Grundberg Pedersen fortsetter i sin stilling som ansvarlig for regnskap/lønn og logistikk. Både Åse og Norvald er veteraner med årevis fartstid i klubben ,ed viktig erfaring og kompetanse.

Klubben skal også ansette ny markeds- og mediasjef (inkl. arrangement) etter Stian Nygaard som sluttet i høst, og er i gang med dette arbeidet. Har du tips på gode kandidater så er det bare å ta kontakt med oss.

Og har du lyst å delta i arbeidet rundt Rogalands enste topplag på kvinnesiden er det bare å kontakte oss. Vi trenger personer i ulike roller som gløder for at vi fortsatt skal kunne gi jenter «LikeMuligheter» i toppfotballen.