Cupfinalen spilles på Ullevaal stadion

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, Bildbyrån.

LSK Kvinner og Vålerenga skal kjempe om cupgull på nasjonalarenaen 13. desember.

Sist oppdatert: 27. nov 2020 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Årets cupfinale måtte utsettes på grunn av smitte i lagene i Toppserien.

Det er aldri spilt kamp så sent som 13. desember på Ullevaal stadion, men i fjor gikk herrefinalen 8. desember. Det har derfor vært mange spørsmål å avklare før kamparena nå endelig er besluttet. Baneforhold, værforhold, garderobeforhold og hotellkapasitet er blant spørsmålene som er vurdert.

– Cupfinalen er en fest, selv for bare 200 tilskuere. Vi er glade for at det nå er besluttet at denne skal legges til Ullevaal stadion. Nå er det all grunn for lagene til å begynne å glede seg, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball kvinner.

Les også: Slik spilles siste serierunde i Toppserien

– Selv så sent som 13. desember er vi sikre på at banen og stadion vil være klar til kamp. Det sørger dyktige ansatte i stadionselskapet og fotballforbundet for. Så håper vi, som vanlig på denne årstiden, at værgudene er med oss. Vi er glade for at kampen kan gå på nasjonalarenaen Ullevaal, sier Nils Fisketjønn, leder av konkurranseavdelingen i Norges Fotballforbund.

Les også: Hovedterminlisten for 2021-sesongen er klar

Det vil bli jobbet med en reservearena dersom forholdene mot formodning skulle gjøre det umulig å spille kamp på Ullevaal stadion.

LSK Kvinner ble cupmestere forrige sesong. Klarer de å gjenskape suksessen mot Vålerenga i år? Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån