Camilla Huseby er klar for LSK Kvinner

Sist oppdatert: 16. jan 2023 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Det er en glede å ønske velkommen til Camilla Huseby (23). Midtstopperen har signert en kontrakt med klubben som strekker seg ut 2024. 

-Det kjennes veldig bra å signere for LSK Kvinner. Det kjennes veldig rett, og dette føles som et riktig steg i karrieren min. Jeg tror dette blir veldig bra, sier Camilla.

23-åringen begynte sin seniorkarriere i Kolbotn før hun meldte overgang til Lyn. Etter tre sesonger i laget fra Oslo Vest signerte Camilla for Djurgården. Her ble det en sesong, før hun signerte for Vålerenga som har vært midtstopperens klubb de siste to årene. Camilla har store ambisjoner fremover.

-Jeg har store personlige ambisjoner og store drømmer. Jeg ønsker å utvikle meg og å bli så god som jeg kan bli, og jeg ønsker å komme meg på a-landslaget, og spille i en stor klubb. LSK Kvinner er også en stor klubb, så jeg ønsker å prestere godt her og nå de målene vi setter oss, sier Camilla.

-Laget ser veldig bra ut og jeg tror vi kan klare topp 4. Vi har store muligheter til å gjøre det veldig bra denne sesongen, sier Camilla.

I tillegg til en rekke kamper i Toppserien har midtstopperen også spilt haugevis med kamper for aldersbestemte landslag, fra J15 og helt opp til U23. Camilla har spilt med flere av våre nåværende Birds tidligere. 

-Jeg har spilt med ganske mange på laget, og kjenner de fleste. I klubblag har jeg spilt med Tonje, Emma og Mimmi, i tillegg kjenner jeg Wollis (Emilie Woldvik) fra landslaget, sier Camilla.

Det sportslige teamet er meget fornøyde med å lande signaturen til Camilla. 

-Det kjennes veldig bra å signere Camilla. Vi har jobbet med denne i mange uker nå og vi viser igjen handlingskraft ved å hente en spiller som går rett inn og forsterker oss. Dette blir knallbra, sier fungerende sportssjef Stein Ellingsen.

-Vi signerer en spiller med stor erfaring på toppnivå i Norge og Sverige, tross sin unge alder. Camilla er 23 år, har svært liten historikk knyttet til skader, har bøttevis med aldersbestemte landskamper og klubbkamper på toppnivå, sier Stein.

-Camilla er tvers igjennom profesjonell og vil komme inn i gruppen med en referanse på hva som skal til, både fra Vålerenga og Djurgården. Som spiller trekker vi spesielt frem den gode pasningsfoten både på korte og lengre pasninger. Med ny spillestil og større fokus på pasningsspillet så var dette viktige egenskaper for oss, som Camilla er blant de beste i Norge på. I tillegg er hun en tøff spiller og en leder gjennom sin væremåte, sier Stein.

Hjertelig velkommen til oss!

VI – OSS – SAMMEN