Bli kjent med Marie Aspenes

Nå har vi keeper-trioen på plass

Sist oppdatert: 24. jan 2023 Skrevet av: Admindynamitegirls.no

 

Marie har i de siste årene spilt i Amazon Grimstad, og har nå valg å bli endel av vår keepertrio sammen med Linn-Mari og Hildegunn. At det blir litt tøff kamp om keeperplassen, tror vi er fint og det er en flott forsterkning av troppen som nå er kommet på plass til 2023-sesongen.

Akkurat nå holder Marie på å finne seg til rette her i Oslo. Hun sier at det har vært en stor overgang fra «å bo i lille Grimstad til å komme hit hvor hun nesten ikke vet forskjellen på opp og ned»….. men hu har planer om å komme seg i jobb så snart jeg har fått meg bolig.  Fra høsten er planen å begynne å studere.

Fra Tromsø og vanskelig å tøyle nordnorsken her sørpå 

Marie sier: «Jeg kommer jo fra selve Nordens Paris; Tromsø. Det har vært en stor overgang å flytte sørover. Plutselig må jeg skille på øst, vest og faktiske sørlendinger- for nordpå går jo alle under samme navn.. «søringa»». «Også har jeg måtte tilpasse og tøyle språkbruken litt, hvis dere skjønner hva jeg mener«, ler Marie.

Drømmer om landslag og utland

«Jeg har jo – som de fleste – ambisjoner, og drømmer om landslag og utland. Det kortsiktig målet har vært å komme til en toppserieklubb, og kjempe om spilletid i den øverste divisjonen i norge. Det er også mye av grunnen til at jeg ønsket å ta steget opp etter å ha spilt i første divisjon i noen år nå.»

Henger med venner:)

«Jeg er mye med venner når jeg ikke trener. Utover det er jeg ram på å bingewatche serier, slappe av og dra på cafe. Også går jeg mye på fottur«, kan Marie fortelle 

Godt inntrykk av trenerapparatet

«Det som gjorde at jeg ønsket å komme til Røa var rett og slett det gode inntrykket jeg fikk av Geir og støtteapparatet  – i tillegg til  det sportslige tilbudet de presenterte for meg. Trenere og spillergruppa har tanker og verdier som jeg setter høyt, samt gode ambisjoner for utvikling av det kollektive og individuelle«……….. «også Vårin, da 😉 «

Gleder seg til å bli kjent med Røa

«Jeg har ikke kjent så alt for mye til Røa Dynamite Girls, men jeg spilte mot Røa da de var i 1.div i 2021 sesongen. Ut fra de kampene fremsto det som et godt kollektivt lag med en engasjert hovedtrener på sidelinjen.» 

Kjenner et par av spillere fra før

«Jeg kjente noen av jentene fra før -blant annet Linni, som jeg har vært på Talentsamlinger med i de yngre dager. Vårin Vik, som kom fra Kolbotn, var et gledelig gjensyn.  Vi har spilt sammen en sesong i Amazon Grimstad!«

Funfact? «Hmm, jeg har vært på farmen-intervju;)»