Bli kjent med Arna-Bjørnars keeperteam

Teagan Micah. Elias Tvedt, Moa Edrud

Sist oppdatert: 04. sep 2020 Skrevet av: Arna-Bjørnararna-bjornar.no

 

Bli kjent med Arna-Bjørnars  keeperteam som kanskje er toppserien beste på og utenfor banen. Elias Tvedt har tatt over som Keepertrener for Toppserielaget etter Gary Hogan.

Vi i Arna-Bjørnar takker Gary for innsatsen det siste året. Vi er takknemlige for den gode jobben han har gjort med våre keepere, og ønsker han nå masse lykke til i Gneist.

 

Elias er utdannet lærer og har selv god erfaring som keeper på Arna Bjørnars herre lag. En god synergi i klubben da vi kan bruke intern kompetanse til alles beste.

-Teagan Micah  Australsk landslagskeeper som tidligere har spilt Collegefotball i USA og i W-League for Melbourne Victory. En keeper av internasjonal klasse med sterk tilstedeværelse i kamp, god pasningsfot og god reaksjonsevne.

-Moa Edrud, Svensk landslagskeeper som fylte 20 år i mai. Moderne keeper og god en -mot-en. Moa, kanskje Toppserien beste andre keeper  har gjennom treningskampene i vår vist klasse.

-Andrea Kvamme, lokal keeper med fortid i Brann og Åsane, som går videregående på topp-idrettslinjen på Tertnes.Andrea er  lånt ut til Arna-Bjørnars gutter 16 i høst der hun skal få verdifull kamperfaring. En keeper for fremtiden.

Hovedtrener Remi Natvik

« Et team som jobber svært godt sammen der alle ønsker å utvikle hverandre»  Uttaler hovedtrener Remi Natvik

 

Lørdag 5. september møter Arna-Bjørnar Avaldsnes på Arna Idrettspark kl 15.00  Billetter Arna-Bjørnar vs Avaldsnes