Billettinfo til byderbyet (UTSOLGT)

Viktig informasjon før Vålerenga-kampen

Byderby på Kringsjå. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 03. nov 2020 Skrevet av: Thomas Nordenglyndamer.no

 

OPPDATERT 3. NOVEMBER 18:17 – KAMPEN ER UTSOLGT!

Resultatene for Lyn og Vålerenga i den 16. serierunden sørger for at det blir et fantastisk byderby til helgen.
Lyn kan sikre plassen med seier, mens Vålerenga vil bli seriemester for aller første gang om de vinner. Det er altså ekstremt mye å spille om på Kringsjå for begge lag.

På grunn av pandemien og retningslinjene til NFF og regjeringen får dessverre ikke skapt de rammene denne kampen fortjener i år, men vi håper allikevel på at de som er tilstede og ser den via stream vil få en god opplevelse.

BORTESUPPORTERE IKKE TILLATT: I henhold til NFF sin protokoll for gjennomføring av kamper i 2020, er ikke bortesupportere tillatt. Bortesupportere vil bli bortvist uten at billetten blir refundert.

Vi legger ikke skjul på at vi er skuffet over at byderbyet ikke hovedkampen på NRK, for aldri før har det vært så mye å spille om i Oslo sitt største byderby.

Billetter kan kun forhåndskjøpes og selges ikke ved inngangen på kampdag. Vi har begrenset med plass og derfor er det første-mann-til-mølla som gjelder.

Billetter kjøper du på TicketCo ved å trykke på denne lenken.

Vi minner også om de nye retningslinjene til Oslo Kommune; «I situasjoner der man ikke kan opprettholde avstandskravet skal munnbind benyttes. Dette gjelder for eksempel ved ankomst, i pauser, i kø for å kjøpe mat og drikke, ved toalettbesøk og lignende.»

Velkommen til byderby på Kringsjå!