Avaldsnes signerer italiensk landslagsstopper!

Sist oppdatert: 19. feb 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaardavaldsnestoppfotball.no

 

Federica di Criscio signerer kontrakt med Avaldsnes og ankommer Karmøy senere denne uken. Hun erstatter fjorårets viktige spiller, Clare Polkinghorne og blir dermed en viktig brikke for å kunne ta med en medalje hjem til Avaldsnes 2021.

Federica kommer til Avaldsnes fra italienske Napoli, og har tidligere spilt for Roma, Brescia og Verona. På landslaget har hun fått 25 kamper for Italia sitt A- lag, og flere kamper for aldersbestemte lag. Hun er nå 27 år og er etablert toppspiller.

Kolbjørn Fosen (manager):

«Federica er en svært rutinert stopper. Hun er god med ball og har gått den velkjente og gode italienske forsvarsskolen. I tillegg skal hun være en solid kapteinstype som skal være med på å styre forsvaret. Det blir jo også veldig spennende med den første italieneren i Toppserien! Da er vi først ute med det også.»

Thomas Dahle (trener) følger på:

Federica er en rutinert midtstopper med flere landskamper for Italia. Hun er en spillende stopper som behandler ballen bra og har et godt blikk for spillet. Vi gleder oss stort til å få henne på plass i teamet vårt!