Årets siste hjemmekamp – ny tribunefest!

Vil publikum kjenne sin besøkelsestid i oppgjøret mot Kolbotn?

Sist oppdatert: 01. nov 2019 Skrevet av: trondheimsorntrondheims-orn.no

 

Årets siste hjemmekamp er mot Stabæk – og det er håp om fullsatt tribune, syngende supportere, glade fotballbarn og en ny hjemmeseier til Ørn! Toppserien mobiliserer også på de andre hjemmebanene, og det er et mål om å slå publikumsrekorden for en serierunde – i løpet av disse to avsluttende rundene. Rekorden er på 4702 for en runde totalt for 6 hjemmekamper, så det godt håp om å passere dette.

Vi håper på mer av dette på lørdag! Jubel og glede etter Ørnscoring!

Det er to kamper igjen i årets Toppserie: lørdag 2.11 mot Stabæk – og så siste serierunde 16.11 borte mot Avaldsnes. Premissene er klare: tar Ørn minst 1 poeng – så unngår vi kvalifiseringsplassen. Det samme skjer hvis Lyn ikke tar poeng forsåvidt – men dette ønsker vi å avgjøre selv – og det gjør vi best med en seier! Skjer det – så rykker også Stabæk direkte ned i 1. divisjon. Det er spenning hele veien inn – og det skjer også flere ting på Koteng Arena som er verdt å ta med seg.

Få gratis supportergenser!

På Koteng Arena på lørdag skjer det flere ting. Vi deler ut 50 supportergensere til de 50 første barna som kommer på stadion. Portene åpner kl 12:00, kampen starter kl 13:00.

Emilie Joramo og Siri Berg-Johansen med supportergenserne som deles ut på lørdag!

Laget ditt kan vinne 5000 kroner!

Det laget som har den beste heia-sangen / heia-ropet – holder stemningen oppe under hele kampen eller har den kuleste og beste plakaten – kan vinne 5000 kr! En lokal Ørn-jury vil være på stadion og etter kampen kåre det laget som stikker av med premien. Laget blir også annonsert på Facebook og får kjærkomne kroner i klubbkassa.

Mange lag var representert forrige hjemmekamp mot LSK Kvinner, og flere tok turen til Fanzone etter kampslutt.

Vinn en tur til London!

Norsk Tipping har en konkurranse der du kan vinne en fotballtur til London! Tipp hvor mange mål det scores i runde 21 og runde 22. Konkurransen går ut på å tippe hvor mange scoringer det scores totalt i den aktuelle serierunde. Deltagelse gjøres ved å sende en SMS til 60 000 med kodeord MÅL etterfulgt av det antall mål man tror scores i aktuell runde. Det kåres én vinner som kan ta en person med seg på tur (total to personer pr. runde). Send inn før kampstart kl 1300 for hver serierunde du vil tippe på.

https://toppserien.no/nyheter/konkurranseregler-og-vilkar/

Se videoklipp med Guro Reiten & Co her:

https://www.youtube.com/watch?v=_TnMDAhiWBY

Halv pris på supporterutstyr!

I tillegg til det kjører vi halv pris på supporterutstyr. Skjerf, drakt, flagg og jubileumsboken fås kjøpt i utsalg på tribunen. Betaling med VIPPS, kort eller kontant! Du kan kjøpe supporterutstyret i kiosken og hente det ut ved supporterutsalget på tribunen. Det er også mulig å kjøpe det på forhånd og hente det ut på supporterutsalget, da går du inn her:

https://trondheims-orn.ticketco.events/no/nb/e/trondheimsoern__stabaek_toppseriens_21_serierunde__aarets_siste_hjemmekamp

Supportertrøye, flagg, skjerf og jubileumsbok til halv pris på årets siste hjemmekamp.

Kampstart er kl 1300, stadion åpner kl 1200! Vel møtt på kamp!

Billetter til kampen får du kjøpt her:

https://trondheims-orn.ticketco.events/no/nb/e/trondheimsoern__stabaek_toppseriens_21_serierunde__aarets_siste_hjemmekamp