Årets hittil viktigste kamp?

Emilie Bragstad ble kåret til banens beste spiller i kampen mot Fart i mai.

Sist oppdatert: 24. aug 2019 Skrevet av: trondheimsorntrondheims-orn.no

 

I dag lørdag møtes Trondheims-Ørn og Fart til oppgjør på Koteng Arena. Det er nr 9 og nr 11 på tabellen som møtes og det skiller 6 poeng mellom de to før dagens kamp. For Ørn blir det viktig å distansere Fart med flere poeng – og håpet er at det er 9 poeng som skiller de to når kampen blåses av på lørdag. Mellom Fart og Ørn finner vi Avaldsnes med like mange poeng som Ørn, men med litt dårligere målforskjell. Og det er minst like viktig å holde Avaldsnes bak seg, for å unngå den litt stressfulle 10. plassen som gir kvalifiseringsspill for å beholde plassen i Toppserien.

Ørn og trener Lein ønsker å se framover – og oppover på tabellen, men vet hvor viktig det er med tre-poengere mot lagene som ligger rundt laget på tabellen. Derfor er dagens kamp så viktig. Det blir tungt for Fart å ta igjen 9 poeng pluss målforskjell – så med seier til de gule og blå på lørdag – så er en del av jobben med å parkere Fart – utført.

Troppen til dagens kamp som starter kl 1400:

Nøstmo, Østerås, Næss, Vårhus, Bragstad, Olsvik, Broholm, M. Olsen, Joramo, Sørum, Engesvik, Andreassen, Melhus, Clausen, Fornes, Adserø, Fremo, Bakke.

Inn i troppen igjen siden kampen mot Sandviken i midtuken er Julie Adserø, og ut av troppen er skadde Malin Sunde – som forventes å være ute i 4-6 uker med sin leddbåndsskade.

Billetter til kampen: https://trondheims-orn.ticketco.events/no/nb/e/trondheimsoern__fart_toppseriens_14_serierunde