Alt ligger i våre egne hender

Sandviken - Kolbotn 1-0

Foto: Nicholas Noreng, Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 02. nov 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Marit Bratberg Lund oppsummerer kampen mot Sandviken slik:

– Vi sliter veldig i 1.omgang. Vi blir spilt veldig lave og lar Sandviken ha mye ball, og vi klarer ikke ta vare på ballen slik vi ønsker når vi vinner den. Vi gjør noen justeringer i 2. omgang som fungerer bra, vi får satt et mye høyere press på dem og kommer til noen store sjanser. Men igjen sliter vi med å sette ballen i mål.

Aleksander Olsen deler Marit sin vurderinger:

– Vi spiller en 1.omgang som er under det vi forventet. Vi ble passive og litt på etterskudd i flere situasjoner. Det er noe vi tar på alvor og som vi skal finne løsninger i de kommende ukene. 2.omgangen er en god omgang mot en god motstander. Vi skapte nok til å utligne og da fremstår vi i lange perioder mer som vi ønsker. 

To uker og to kamper gjenstår av årets Toppserie. Førstkommende lørdag gjester LSK Kvinner Sofiemyr Stadion, før vi i siste runde møter nedrykkstruede Røa på Røa-banen. Alt er dermed opp til oss selv.

– For kommende periode er det en ting som gjelder, nemlig klokskap. Vi må forberede oss godt og være offensive. Nå skal det gjøre vondt å møte oss, avslutter Aleksander.

Kjøp billetter til kampen mot LSK Kvinner her.

Høydepunkter: