4-0-seier mot Avaldsnes i serieåpningen!

Foto: Pernille Nielsen.

Sist oppdatert: 25. mar 2023 Skrevet av: jonaslsk-kvinner.no

 

Vi vant 4-0 i dagens kamp mot Avaldsnes i LSK-hallen. Signe Holt Andersen, Emilie Woldvik, Emma Stølen Godø og Katrine Winnem Jørgensen scoret målene i det som ble en perfekt start på 2023-sesongen.

Kampreferat

Vi hadde initiativ fra starten og hadde mye ball i innledningen av kampen, og allerede etter 16 minutter kommer kampens første scoring. Det kombineres fint før Amanda Johnsson Haahr finner Signe Holt Andersen i feltet som setter ballen i mål kontrollert med hodet til 1-0.

Vi fortsetter å ha mest ball, men etter 30 minutter kommer Avaldsnes på en sjeldent visitt som nesten ender i utligning. Cecilie Fiskerstrand drar frem en veldig god redning, før bortelaget setter returen i mål. Det blåses for offside. Vi går til pause med en fortjent 1-0-ledelse.

I andreomgang fortsetter vi å dominere, og allerede to minutter inn i omgangen får vi et straffespark. Dette setter Emilie Woldvik i mål til 2-0. Backen kroner med det sin 100. toppseriekamp for LSK Kvinner med scoring.

Utover i omgangen fortsetter vi å dominere, samt skape flere småfarligheter, og etter 64 spilte kommer vår tredje for dagen. Mille Ivi Christensen skyter og keeper redder, før Emma Stølen Godø setter returen i mål. 3-0!

Vi fortsetter å dominere etter målet, og kun seks minutter senere kommer 4-0 på et hjørnespark. Corneren svinges inn til Emma Stølen Godø som header ballen tilbake til Katrine Winnem Jørgensen som header ballen i mål.

Flere mål blir det ikke, og vi vinner fullt fortjent 4-0 i LSK-hallen!

Gratulerer til rekruttspillere Emma Reshane og Luana Cotrau som fikk sin offisielle a-lagsdebut.

 

Kampfakta

LSK Kvinner 4-0 Avaldsnes 

Mål

16′ Signe Holt Andersen (Målgivende: Amanda Johnsson Haahr)

48′ Emilie Woldvik (straffespark)

64′ Emma Stølen Godø

70′ Katrine Winnem Jørgensen (Målgivende: Emma Stølen Godø)

Lagoppstilling: Cecilie Fiskerstrand, Emilie Woldvik (c) – Camilla Huseby – Mia Authen – Oda Johansen, Emma Stølen Godø – Katrine Winnem Jørgensen – Mille Ivi Christensen, Thea Kyvåg – Signe Holt Andersen – Amanda Johnsson Haahr

Benk: Moa Edrud, Thiril Erichsen, Marte Hjelmhaug, Laura Gashi, Emma Reshana, Luana Cotrau

Bytter:

68′ Tilde Andersson inn, Mille Ivi Christensen

72′ Marte Hjelmhaug og Laura Gashi inn, Katrine Winnem Jørgensen og Oda Johansen ut

88′ Luana Cotrau og Emma Reshane inn, Amanda Johnsson Haahr og Thea Kyvåg ut

 

Neste kamp er førstkommende lørdag borte mot Stabæk 16.45.

 

VI – OSS – SAMMEN