3 fantastiske poeng!

Kolbotn - Lyn 1-0

Sist oppdatert: 06. sep 2020 Skrevet av: Ingvild Isaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

– Det er så ekstremt deilig, det kan nesten ikke beskrives! Vi visste hvor viktig denne kampen var, desto deiligere å avgjøre mot slutten, sa en fornøyd matchvinner til NRK etter kampen.

Julie kriget og kjempet i Lyns 16-meter hele kampen, og hadde flere store muligheter til å sette ballen i mål.

– Det satt langt inne i dag, jeg hadde flere muligheter gjennom kampen. Jeg var rimelig forbanna på meg selv underveis, så når innlegget kom inn der tenkte jeg bare at, den her skal jeg ha!

Aleksander Olsen er veldig glad på målscorerens vegne og skryter av Julies utvikling denne sesongen.

– Julie har jobbet knallhardt i år og tatt kvantesprang. Hun er relativt ung og trenger å komme inn i scoringsrytme, men hun jobber hardt gjennom hele kampen i dag og scorer til slutt fortjent. Jeg er veldig fornøyd med karakteren hennes og at hun klarer å avgjøre det her selv etter å ha bommet en del. Det kan bli ekstremt viktig for oss. 

Ellers er Aleksander ok fornøyd med kampen sett under ett. Han mener at vi burde klart å gå til pause med en ledelse, da gjennomføringen i første omgang var god. 2. omgangen blir mye mer åpen, og han syns Lyn får ta for mye initiativ.

– Vi burde og skulle drept kampen før Lyn jobber seg inn i kampen igjen. Jeg syns ikke 2. omgangen etter hvert er veldig god heller. Men før det har vi noen store sjanser som vi burde ha drept kampen med. Det klarte vi ikke og da lever kampen helt ut. Men vi klarer endelig å få den scoringen som til slutt gir oss tre poeng, det har vi ikke klart så mye tidligere i år, så det er veldig deilig. 

KAMPFAKTA

Kolbotn – Lyn 1-0
Sofiemyr Stadion

Gule kort: Julie Klæboe, Kolbotn

Kolbotn
1 Siri Ervik
2 Nikola Orgill (ut 82′)
3 Maja Nordahl (k)
13 Sara Hørte
18 Marit Bratberg Lund
23 Kristin Holmen (ut 70′)
9 Tonje Pedersen
6 Noor Eckhoff
7 Johanne Fridlund (ut 88′)
24 Julie Klæboe
19 Eline Hegg

Innbyttere:
16 Nathalie Jørgensen (inn 70′)
17 My Haugland (inn 82′)
27 Guro Møller
25 Hildegunn Sævik
22 Ingrid Rokke Elvebakken (inn 88′)
10 Synne Sofie Christiansen
29 Thea Sørbo
26 Tanja Myrseth

HØYDEPUNKTER

NESTE KAMP: