2 scoringer, null baklengs og 3 poeng = tabelltopp og en bra lørdag  

 

Foto: Bildbyrån

Sist oppdatert: 07. sep 2019 Skrevet av: Analsk-kvinner.no

 

Skrevet av: Emilie Bosshard Haavi 

Mange Birds har tilbragt den siste tiden bortreist med diverse landslag, men i dag var det endelig tid for Toppserie-kamp igjen! Det er alltid en liten utfordring når det kommer kamp rett etter et landslagsopphold og mange har vært borte, og det bar nok også dagens kamp noe preg av.

Trondheims-Ørn ventet på motsatt banehalvdel hjemme i Hallen, et oppgjør som tradisjonelt sett ender med mye mål.

Før dagens kamp stod Birdsa med 76 mål og 18 av 23 mulige seire, og etter dagens kamp kan vi plusse på enda en seier og to flere scoringer.

Etter 36. minutter kommer 1-0 etter et hjørnespark fra venstre, hvor Sessy finner Ina, som igjen header inn i feltet der Soph dundrer ballen i mål etter litt klabb og babb.

Vi sliter litt med å finne rytmen i vårt offensive spill, og drar på oss en del balltap og feilpasninger, men har på tross av dette god kontroll inn til pause.

2.omgangen er ganske lik som den første – vi har god kontroll bakover, men sliter med å komme til de helt store sjansene selv også.

I det 77. minutt dukker ringreven Bachor opp, da hun stusser inn et hjørnespark også denne gangen fra venstre, med Sessy som ekspeditør.

Mot sluttminuttene glipper vi litt i de bakre rekker, og Fiskerstrand gjør en god redning etter et skudd alene med keeper fra skrått hold.

Sett under ett er kampen preget av mye dueller, frispark og flere balltap enn normalen, men vi tar med oss 3 deilige poeng, og troner fremdeles helt øverst på tabellen.

Det ble ingen kamp for historiebøkene, men seier smaker like godt uansett!

Takk til alle som møtte opp og heiet oss frem til nok en 3-poenger!

LSK Kvinners lag:

Cecilie Fiskerstrand – Ingrid Moe Wold, Ina Gausdal, Malin Brenn (Emilie Woldvik i 75. min), Anja Sønstevold – Synne Skinnes Hansen, Therese Sessy Åsland (Nora Egenes i 86. min), Isabell Bachor, Emilie Nautnes – Sophie Romàn Haug (Meryll Abrahamsen i 73. min), Elise Hove Thorsnes