17 år siden siste NM-gull – på tide med et nytt?

Denne gjengen tok NM-gull i 2002! Kan vi håpe på reprise 17 år senere?

Sist oppdatert: 23. okt 2019 Skrevet av: trondheimsorntrondheims-orn.no

 

Det er lenge siden Trondheims-Ørn dominerte norsk fotball, og i cupen må vi tilbake til 2002 for å finne siste gang klubben vant. Ingen har flere enn Ørn sine 8 cupgull, kanskje skal det gjøres plass til nummer 9 på Koteng Arena i 2019?

I år er det også mulig å få dobbelt gull – for J19 er også i semifinalen og kan potensielt gå hele veien til topps – samme år som A-laget. Men før vi kommer så langt er det en jobb som skal gjøres – og det er å slå LSK Kvinner for A-laget sin del, og for de litt yngre Ørnene så er det Vålerenga som står i veien for en eventuell finale.

Nedtellingen til semifinalen på Koteng Arena har startet. Lørdag 26.10 kl 13:00 braker det løs, i det som må bli årets foreløpige høydepunkt – og som flest mulig må få med seg! Koteng Arena er klar for å ta i mot, og i cupen er det gratis inngang – så her er det bare å møte opp og få med seg dramaet på nært hold!

Proffdag: 28 spillere, 5 trenere, fysio – fullt trøkk på dagens morgentrening inn mot den viktige kampen på lørdag!

Forberedelsene er i full gang. Etter 0-0 borte mot Arna/Bjørnar på søndag – er Ørn et fattig poeng unna å være helt sikret ny kontrakt i Toppserien. Bergenserne viste seg være vriene å slå på en ikke altfor god dag for våre jenter. Arna/Bjørnar har hatt en ganske lik sesong som Ørn, har like mange poeng – men litt dårligere målforskjell gjør at de ligger på plassen under.

I følge hovedtrener Steinar Lein var poengdeling på en måte greit på søndag. – Vi spiller en ikke spesielt god kamp, men mot en ganske god motstander – som også trenger poengene sårt, sånn sett ok med et poeng fra den kampen, selv om vi gjerne skulle hatt tre poeng og vært sikret allerede. Nå gleder vi oss til lørdagen, å gå langt i cupen er på mange måter en bonus for spillerne og klubben – og vi skal være godt forberedt før møtet mot LSK Kvinner.

Treningsuka inneholder som vanlig proffdag på tirsdag – og med fullt A-lag på plass sammen med deler av rekruttstallen og god trenertetthet – er vi i rute til lørdag når det gjelder forberedelser. 28 spillere og 5 trenere i aksjon på tirsdags morgen – et vakkert syn i høstværet på Lade!

Lørdag ønsker vi å skrive historie igjen, og komme oss til cupfinalen som går i Oslo 23. november. Ingen grunn til å sitte hjemme kl 1300 på lørdag – selv om kampen går direkte på NRK1. De regjerende seriemesterne har alt å tape – Ørn alt å vinne – det er utgangspunktet. Møt opp og støtt laget så vi kan opprettholde norges beste NM-statistikk!