1-0 tap

og bare nesten mot Sandviken

Sist oppdatert: 18. okt 2021 Skrevet av: norvaldavaldsnestoppfotball.no

 

Foto; Mikael Lindøe

Vi var det beste laget før pause hvilen, og kampens gigant, Karina Sævik, kunne, og burde gitt oss 1-0 ledelse midtveis i omgangen. I andre halvdel var Sandviken best og scoret seiersmålet i det 69. minutt. Et mål som kom etter forsvarsrot og svak klarering.

I første omgang lykkes vi med presspillet, og vi presset gjestene til å trille ball, ofte bakover på banen. Fremover lykkes vi bra med å finne Karina Sævik, enslig angriper, og Karina gjorde maksimalt ut av de ballen hun fikk. Sandvikens tre stoppere slet med å temme Koperviks jenta som herjet med Sandvikens forsvar. Foruten noen  halvsjanser kom Karina til en gedigen  sjanse, hun fintet vekk Sandvikens spillere, men dessverre ble det svak avslutning rett på keeper.

-Første omgang er meget bra av oss, sier sportssjef Kolla Fosen etter kampen. Vi står virkelig opp og gjør en heroisk innsats og er det beste laget utpå der, fortsetter Kolla.

Jevnt og tett, men Maria Brochmann (til høyre) scoret kampes eneste mål.

I andre omgang styrete bergenslaget stort sett det me3ste, men uten å komme til de store sjansene. Men i det 69. spilleminutt lykkes serielederen. Tidligere Avaldsnes spiller Ingrid Ryland lurer av Hanna Dahl, slår inn foran mål og Andre Norheim er uheldig og klarer ballen rett i Sandvikens Maria Brochmann og ballen spretter inn i mål. En heldig scoring.

-Hadde vi unngått den, noe vi burde, så tror jeg vi skulle dratt i land det ene poenget, mener Kolla, som nå ser frem til 3 uker med trening foran sesongens to særdeles viktige kamper mot Arna Bjørnar og Stabæk.

 

Karina ble utropt til banens beste av hjemme juryen, det samme av NTB, meget fortjent. Som premie vanket det en sjekk på kr. 10.000 fra Norsk Tipping, en premie spillerne kan gi videre til en breddeklubb. Og Ikke overraskende ble det kopervik Idrettslag som for andre gang i år mottar de 10.000 kronene fra Karina og Norsk Tipping. Dermed har Karinas bardomsklubb mottatt hele 20.000 kroner i år.

Keeper Victoria Esson og kaptein Robyn Decker kan også trekkes frem, Vic trygg og god bakerst, Robyn går foran med innsats og som hærfører og leder.

Her finner du kampfakta og lagoppstillinger: https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7664636