Poengdeling mot Røa

Ida har utlignet til 1-1. Foto: Nicholas Noreng/Fotballkollektivet

Sist oppdatert: 18. okt 2020 Skrevet av: maddegsandvikentoppfotball.no

 

Poengdeling mot Røa

Ingrid Marie Spord ble hyllet av publikum på Stemmemyren for å ha rundet 150 kamper for Sandviken. Kampresultatet ble ikke like festlig for kaptein Spord, som måtte nøye seg med poengdeling mot laget som ligger helt sist i Toppserien.

 

Kapteinen på bortelaget markerte seg nemlig først. Syv minutter var spilt da Kathrine Winnem Jørgensen stilte seg opp for å ta frispark fra 25 meter. Den plasserte hun lekkert i lengste kryss. Da stod det 1-0 til Røa etter syv minutter. Sandviken måtte svare.

 

Hjemmelaget var offensive og styrte spillet i første omgang. Derfor var det ikke helt ufortjent da utligningen kom etter 24 minutter. Ida Holm Neset, som hadde sin første kamp fra start for Sandviken, fikk ballen på 19 meter og satte den i tverrligger og inn. Et fint mål, og dermed var lagene like langt.

 

Omgangen bar fortsatt preg av stor Sandviken-dominans, uten at de helt store sjansene ble til. På overtid i første omgang var det Røa som angrep på høyresiden. Ballen havnet til slutt hos Linn Huseby, som banket den i krysset fra 16 meter. Dermed stod det 2-1 til bortelaget til pause – et resultat Sandviken ikke kunne være fornøyd med.

 

Sandviken måtte ha mål i kampens andre omgang, men det ville seg ikke for hjemmelaget. Røa hadde ingen planer om å legge seg bakpå, og de hadde flere muligheter til å øke ledelsen sin på Stemmemyren. Det så lenge ut til å gå mot nok et surt nederlag for Sandviken, men i det 90. minutt kom endelig målet på hjørnespark. Guro Bergsvand var sterkest i luftrommet og nikket inn en etterlengtet utligning. En lettelse for publikummet på Stemmemyren, men likevel et skuffende resultat mot et lag som Sandviken skal slå.

 

Neste hjemmekamp spilles lørdag 31. oktober. Da er det Kolbotn som er gjester på Stemmemyren.